Servicii de calitate

Prima vizita

Consultatia stomatologica initiala are ca scop nu numai fundamentarea unei colaborari deschise intre pacient si medic dar mai ales evaluarea corecta a statusului dentar curent al pacientului.

Un prim pas consta in completarea unui formular ce reprezinta de fapt fisa pacientului, urmand apoi o discutie intre medic si pacient, in vederea stabilirii istoricului dentar al pacientului si analizarii eventualelor probleme.

Este efectuata apoi o verificare detaliata a danturii. Pacientului ii este prezentat un plan de tratament, fiind astfel indrumat catre unul dintre medicii nostri stomatologi.

Inainte de inceperea oricarui tratament este necesara igienizarea dento-bucala.

Preventie si Profilaxie

Cel mai benefic si sigur tratament pe care il puteti asigura dintilor dumneavoastra este preventia eventualelor disconforturi.

Aparitia cariilor si impiedicarea complicarii problemelor actuale pot fi prevenite prin accesarea manoperelor regulate de profilaxie dentara precum detartrajul si periajul profesional, florizarea, finisarea obturatiilor vechi dar si instructajul personalizat in functie de necesitatile pacientului.

Estetica dentara

Estetica Dentara reprezinta ramura stomatologiei care are in vedere nu numai aspectul functional cat si pe cel estetic al danturii.

Frumusetea zambetului este apanajul unei dentitii sanatoase ce trebuie intretinuta ca atare. Acest lucru se realizeaza printr-o serie de procedee de estetica dentara ce variaza de la fatetarea ceramica si albirea dintilor la alinierea si armonizarea acestora cu fizionomia pacientului.

Tehnicile ce tin de estetica dentara vin sa complementeze cu succes manoperele specifice celorlalte ramuri ale stomatologiei, in vederea unui aspect general cat mai placut.

Chirurgie

Chirurgia orala reprezinta o ramura de baza in stomatologia moderna.

Gama tratamentelor corespunzatoare chirurgiei oro-maxilo-faciala include:

  • extractii simple sau complexe (inclusiv extractia molarilor de minte, inclusi/semiinclusi);
  • rezectie apicala;
  • premolarizare;
  • replantari;
  • chistectomii;
  • chirurgie parodontala;
  • redresarea chirurgical-ortodontica a dintilor inclusi;
  • tratament de urgenta in cazul fracturilor;
  • chirurgia tesuturilor moi.

In efectuarea manoperelor dento-alveolare, medicii nostri se asigura intotdeauna de confortul pacientului si de acuratetea actului medical.

Protetica

Protetica este acea ramura stomatologica ce adreseaza rezolvarea problemelor sistemului stomatognat (aparat dento- maxilar) prin realizarea de lucrari fixe reprezentate de coroane sau punti, sau prin lucrari mobile reprezentate de proteze partiale mobile si proteze totale mobile. Acestea pot avea dintii artificiali acrlici, din ceramica sau compozit.
Colaborarea stransa dintre medic si tehnicianul dentar precum si indemanarea acestora vor facilita alegerea solutiilor optime in vederea deservirii necesitatilor medicale ale pacientului.

Endodontie

Endodontia este o specialitate a stomatologiei care se ocupa cu tratarea problemelor pulpei dentare (nervului) si a ligamentelor de sustinere de la varful radacinii.

Tratamentele endodontice includ curatarea canalelor radiculare, prepararea si conformarea mecanica a acestora, sterilizarea si obturarea.

Implantologie

Implantul este o solutie pe termenul lung , este o inovatie medicala care presupune inlocuirea unui dinte sau mai multor dinti si care reda o functionalitate si estetica in proportie de 98%

Este o alternativa pentru protetica dentara clasica ce presupune slefuirea dintilor naturali, asigura o masticatie similara cu cea a dintilor naturali si este biocompatibil cu organismul datorita materialului din care este confectionat(titan de calitate superioara), este o solutie rezistenta si pe termen lung.

Doar in urma unei consultatii amanuntite veti afla daca implantul este o varianta potrivita pentru dumneavoastra, astfel transparenta este unul dintre principiile majore ale clinicii noastre – de aceea dorim sa oferim pacientilor nostri informatii complete despre tot ceea ce presupune un implant, despre avantajele si etapele urmate intr-un tratament cu implant dentar.
Folosim materiale, tehnologie si produse de calitate superioara, fiind mereu atenti in alegerea lor.
Interventia cu implant dentar este realizata fara ca pacientul sa simta disconfort, durere si se realizeaza in conditii optime de siguranta.