Istoria Larident

Fondata in anul 1992, clinica Larident si-a propus inca de la inceput sa aplice standardele moderne ale practicii dentare, urmarind indeaproape o perfectionare constanta si o diversificare a specializarilor abordate.

Sub indrumarea profesionala a medicilor specialisti Dr. Niculae si Anca Avram proiectul de familie initiat in 1992 s-a extins treptat si a evoluat constant, astazi clinica acumuland peste 20 de ani de experienta in domeniu si acoperind o gama variata de servicii si tratamente.

Cele 3 cabinete ale clinicii deservesc pacientii prin experienta in diferitele ramuri stomatologice precum chirurgia orala, estetica dentara, profilaxia, protetica si tratamentele endodontice. Colaborarea apropiata cu partenerii sai permite clinicii Larident sa isi complementeze cu succes gama de servicii oferite, asigurand astfel pacientilor sai tratamentul optim de care acestia au nevoie.

Clinica dentara Larident s-a numarat printre primele din tara la momentul obtinerii Certificatului de Atestare ISO 9001:2008 in ceea ce priveste Sistemul de Management al Calitatii, in conformitate cu cerintele standard de referinta. De asemenea, echipamentele tehnologice utilizate in cadrul clinicii Larident sunt moderne, facand parte din productia pe anul 2011 si fiind achizitionate de la una dintre cele mai renumite firme in domeniu.

"Am avut parte de o experienta surprinzator de placuta - profesionalismul, devotamentul si comunicarea cu doctorii din Larident m-au facut sa fiu un client fidel"

− Mihai Radu

"Nu imi placea sa merg la stomatolog dar, la recomandarea unui prieten si fiind intr-o urgenta, am luat legatura cu Larident. Inca de la inceput, au reusit sa ma cucereasca si sa imi ofere incredere, reusind in acelasi timp sa-mi ofere un zambet perfect."

− Andreea Mazilescu