Clinica Larident

Eficienta medicala de care pacientii se pot bucura accesand serviciile clinicii Larident rezida atat din experienta extinsa si profesionalismul medicilor nostri cat si din inclinatia acestora pentru perfectionare, alegand intotdeauna solutii tehnologice ultra-moderne pentru onorarea dezideratului calitatii si competitivitatii.

Clinica Larident utilizeaza aparatura si materiale performante. Reabilitarile complexe sunt tratamente interdisciplinare care urmaresc restabilirea functiei pierdute si nu in ultimul rand refacerea zambetului.

Medicii clinicii Larident sunt specializati atat in strainatate cat si in tara pentru realizarea interventiilor de chirurgie foarte complexe la standarde ridicate.

Anestezie

Clinica colaboreaza cu medic anestezist in cazul tratamentelor chirurgicale de amploare si reabilitarii orale complexe.
Anestezia generala se realizeaza prin analgo-sedare, astfel pe toata durata interventiei medicul anestezist monitorizeaza ritmul cardiac, presiunea arteriala, frecventa respiratorie si saturatie in oxigen. Aceasta tehnica este folosita pentru reducerea anxietatii pacientului, in timpul tratamentului, nu simte durere si nu isi aminteste nimic dupa procedura.

Chirurgie

Chirurgia este o ramura complexa a stomatologiei care necesita grija, atentia dar si abilitatile performante ale medicilor care performeaza o operatie chirurgicala stomatologica. Tocmai de aceea am ales sa ne concentram o mare parte din eforturi pentru a oferi tratamente chirurgicale potrivite. Puteti sa ne abordati cu incredere pentru serviciile noastre.