Echipa Larident

“Nu putem face lucruri mari pe acest Pământ. Putem face numai lucruri mici, cu multă dragoste” – Maica Tereza.

Pasiunea si devotamentul fata de stomatologie ne caracterizeaza si ne-au oferit posibilitatea sa ne dezvoltam si sa oferim servicii excelente pentru pacientii nostri.

Niculae Avram

Niculae Avram

Medic Specialist - Medicina Dentara

Specialist in medicina dentara, Dr. Niculae Avram detine o experienta vasta atat in profesarea actului medical cat si in exercitarea calitatilor manageriale din domeniu. In perioada 2004-2010,
Dr. Niculae Avram a detinut functia de Vicepresedinte al Colegiului Medicilor Dentisti din judetul Constanta si pe cea de Presedinte al Comisiei de Malpraxis din cadrul aceluiasi Colegiu, ambele onorand pregatirea sa in domeniul medical, finalizata pana la acest moment cu o diploma de Master in Managementul sanitar, obtinut in cadrul Universitatii de Medicina Dentara Ovidius din Constanta.

Anca Avram

Anca Avram

Medic Specialist - Chirurgie Oro-maxilo-faciala

Co-fondatoare a clinicii Larident, Dr. Anca Avram este specializata in chirurgia oro-maxilo-faciala, performand in domeniu de peste 30 de ani. In perioada 2007-2009, Dr. Anca Avram a fost desemnata expert chirurg oro-maxilo-facial in Comisia de Monitorizare si competenta profesionala pentru cazurile de Malpraxis din cadrul Directiei de Sanatate Publica din Judetul Constanta.
In anul 2009, Dr. Anca Avram a fost distinsa cu Certificatul de Onoare in calitate de membru al Enciclopediei Personalitatilor din Romania, acordat de Who is Who World Society Corp.
Binele pacientului reprezinta pentru Dr. Anca Avram principiul de baza in exercitatea actului medical, care deserveste atat calitatea pregatirii sale profesionale cat si inclinatia sa catre satisfacerea optima a nevoilor pacientilor.

Ioana Avram

Ioana Avram

Stomatologie generala

Dr Ioana Avram a absolvit Facultatea de Medicina Dentara Ovidius din Constanta. Din dorinta de a performa la cele mai ridicate standarde, Dr Avram si-a continuat pregatirea participand la numeroase congrese si cursuri de specialitate in domeniul implantologiei si chirurgiei dento alveolare din tara si strainatate, primind numeroase certificari. Inca din anul 2008 s-a alaturat echipei de specialialisti Larident . Este dedicata pe chirugie si implantologie, dar si in domeniile conexe cum ar fi endodontia si protetica.

Bogdan Alecu

Bogdan Alecu

Stomatologie Generala

Dr. Bogdan Alecu a absolvit Facultatea de Medicina Dentara Ovidius si Facultatea de Farmacie din cadrul aceleiasi universitati. Pregatirea si competentele sale in stomatologie il recomanda in activitatea pe care o desfasoara in cadrul clinicii Larident inca din 2009; astfel zambetele pacientilor care au beneficiat de tratamentele sale fiind cea mai solida dovada a profesionalismului sau.
Pentru a putea utiliza tehnici moderne de tratament, Dr. Alecu participa frecvent la numeroase training-uri atat in Romania cat si in strainatate obtinand in tot acest timp diplome de compententa in Implantologie si Estetica Dentara.

Costica Teju

Costica Teju

Tehnician Dentar